TRANSPORT I LOGISTIKA

Traffic&Transport Solutions d.o.o. čine ljudi koji su iskustvo stekli u vodećim firmama u regionu u oblasti špedicije i transporta robe kao što su: "TRANŠPED-NOVI SAD", "VIATOR & VEKTOR", "SRBIJA TRANSPORT".
Široka mreža poslovnih partnera omogućava rešavanje najzahtevnijih poslova u oblasti transporta i špedicije. Imamo partnere u svim značajnijim ekonomskim centrima i graničnim prelazima, kako u Republici Srbiji, tako i u većini evropskih zemalja.

PREVOZNICI

...

TTS od svog osnivanja sarađuje sa velikim brojem transportnih kuća, a sada je taj broj narastao na nekoliko stotina prevoznika iz zemlje i inostranstva. Korektna saradnja, redovne isplate i mogućnost naplate prevoznih usluga po prijemu dokumentacije su neki od osnovnih činilaca dobre saradnje.
- Za autoprevoznike i transportne kuće koje nemaju svoju logističku službu, obezbeđujemo utovare i pomoć kod carinjenja i izdavanja propratnica (T1) u zemlji i inostranstvu.
- Za prevoznike koji sarađuju sa nama obezbeđujemo po povoljnijim cenama sredstva za pranje i odmašćivanje. Dajemo mogućnost plaćanja kompenzacijom.
- Za sva pitanja i predloge, budite slobodni da nas pozovete.USLUGE

...

"Traffic&Transport Solutions" d.o.o. je moderna kompanija sa širokom lepezom servisa od transporta svih vrsta roba i vidova transporta, do skladištenja, pretovara, carinjenja i sl. Naša osnovna delatnost je transport robe i to:
DRUMSKI TRANSPORT
- Međunarodni transport (puni utovari, dotovari, zbirni transport)
- Domaći transport i distribucija
ŽELEZNIČKI TRANSPORT
AVIO TRANSPORT
POMORSKI I REČNI TRANSPORT
INTERMODALNI TRANSPORT
VANGABARITNI TRANSPORT
TRANSPORT OPASNE ROBE (ADR/RID)
Takođe radimo ishodovanje dozvola za ulazak u centralne zone gradova, dozvole za tranzit opasnih tereta kroz Republiku Srbiju i dozvole za transport i pratnju vangabaritnih tereta kroz Republiku Srbiju i zemlje Evrope.

REFERENCE

...

Kvalitetni i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka, a da bismo vam pomogli u odabiru poslovnog partnera, informišemo vas o kriterijumima koje “Traffic&Transport Solutions” d.o.o. ispunjava, a koji su važni da bi nas izabrali za vašeg izvršioca logističkih usluga:
− široka paleta usluga,
− moderan i raznovrstan vozni park,
− visoka fleksibilnost pri izvršavanju posla,
− kompetentnost – znati kako (know – how),
− povezanost aktivnosti i podataka,
− praćenje pošiljki – T & T (Trucking & Tracing),
− stručna kvalifikacija i ljubaznost zaposlenih,
− blagovremeno informisanje,
− pridržavanje vremenskog roka,
− pouzdanost,
− obrađivanje reklamacija,
− odnos cena i usluge,
− zastupljenost u zemlji i inostranstvu.
Za nas predstavlja veliki uspeh svaki novi početak i radujemo se početku poslovne saradnje i sa vašim preduzećem!SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE

...

Hajduk Veljkova 11; Novi Sad

office@tts.co.rs

+381216322468